>
Воробьева, А. В.Современные тенденции создания эмульсионных продуктов для здорового питания / А. В. Воробьева, Н. Н. Волкова //
Воробьева, А. В.
Пищевая пром-сть : Пищевая пром-сть, 2008. - N 11. - Библиогр. в конце ст.
(Шифр в БД П698712/2008/11)
Додаткові точки доступу:
Волкова, Н.Н.
(Шифр в БД П698712/2008/11)
Додаткові точки доступу:
Волкова, Н.Н.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|