
>
637.142.2:542.816
Переробка молочної сироватки із застосуванням електродіалізної обробки / А. В. Мінорова [и др.] //
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - 2010. - N 3. - С. 58-60. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД В014345/2010/3)
Анотація:
Проведено демінералізацію різних видів молочної сироватки на дослідній електродіалізній установці та отримано суху демінералізовану сироватку способом розпилювального сушіння. Встановлено рівень демінералізації, органолептичні та основні фізико-хімічні показники кінцевого продукту.
Проведена деминерализация разных видов молочной сыворотки на опытной электродиализной установке и получена сухая деминерализованная сыворотка способом распылительной сушки. Определены уровень деминерализации, органолептические и основные физико-химические показатели конечного продукта.
Demineralization is carried out of different kinds of lactoserum on experimental electrodialysis installation. Dry demineralized whey is received by way of spray drying. Level of demineralization, organoleptic and basic physical and chemical parameters of final product are determined.
Додаткові точки доступу:
Мінорова, А.В.
Романчук, І.О.
Недорізанюк, О.П.
Крушельницька, Н.Л.
(Шифр в БД В014345/2010/3)
УДК | |
637.142.2:542.816 | |
542.816 |
Анотація:
Проведено демінералізацію різних видів молочної сироватки на дослідній електродіалізній установці та отримано суху демінералізовану сироватку способом розпилювального сушіння. Встановлено рівень демінералізації, органолептичні та основні фізико-хімічні показники кінцевого продукту.
Проведена деминерализация разных видов молочной сыворотки на опытной электродиализной установке и получена сухая деминерализованная сыворотка способом распылительной сушки. Определены уровень деминерализации, органолептические и основные физико-химические показатели конечного продукта.
Demineralization is carried out of different kinds of lactoserum on experimental electrodialysis installation. Dry demineralized whey is received by way of spray drying. Level of demineralization, organoleptic and basic physical and chemical parameters of final product are determined.
Додаткові точки доступу:
Мінорова, А.В.
Романчук, І.О.
Недорізанюк, О.П.
Крушельницька, Н.Л.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|