
>
663.05:661.733.2
Новинюк, Л. В.Инновационные технологии получения нутриентов, обогащающих пищевые продукты / Л. В. Новинюк, М. Ю. Кукин //
Новинюк, Л. В.
Пищевая пром-сть : науч.-производств. журн. - 2011. - N 9. - С. 38-39. - Библиогр. в конце ст. - ISSN 0235-2486.
(Шифр в БД П698712/2011/9)
Рубрики:
Пищевая промышленность
харчова промисловість
Ключові слова: магнийобогащающие соли молочной кислоты -- железообогащающие соли молочной кислоты -- технологические режимы -- технологические схемы -- нутриенты -- магнійзбагачуючі солі молочної кислоти -- залізозбагачуючі солі молочної кислоти -- технологічні режими -- технологічні схеми -- нутрієнти --
Анотація:
Представлены результаты исследований по разработке отечественных технологий пищевых лактатов магния и железа, предназначенные для обогащения пищевых продуктов ценными нутриентами - магнием и железом. По показателям качества и безопасности получаемые лактаты магния и железа соответствуют требованиям, предъявляемым соответственно к пищевым добавкам Е329 и Е585.
Представлені результати досліджень по розробці вітчизняних технологій харчових лактатів магнію і заліза, призначені для збагачення харчових продуктів цінними нутрієнтами - магнієм і залізом. За показниками якості та безпеки одержувані лактати магнію і заліза відповідають вимогам, що пред'являються відповідно до харчових добавок Е329 і Е585.
Додаткові точки доступу:
Кукин, М. Ю.
(Шифр в БД П698712/2011/9)
УДК | |
663.05:661.733.2 | |
663.05 | |
661.733.2 |
Рубрики:
Пищевая промышленность
харчова промисловість
Ключові слова: магнийобогащающие соли молочной кислоты -- железообогащающие соли молочной кислоты -- технологические режимы -- технологические схемы -- нутриенты -- магнійзбагачуючі солі молочної кислоти -- залізозбагачуючі солі молочної кислоти -- технологічні режими -- технологічні схеми -- нутрієнти --
Анотація:
Представлены результаты исследований по разработке отечественных технологий пищевых лактатов магния и железа, предназначенные для обогащения пищевых продуктов ценными нутриентами - магнием и железом. По показателям качества и безопасности получаемые лактаты магния и железа соответствуют требованиям, предъявляемым соответственно к пищевым добавкам Е329 и Е585.
Представлені результати досліджень по розробці вітчизняних технологій харчових лактатів магнію і заліза, призначені для збагачення харчових продуктів цінними нутрієнтами - магнієм і залізом. За показниками якості та безпеки одержувані лактати магнію і заліза відповідають вимогам, що пред'являються відповідно до харчових добавок Е329 і Е585.
Додаткові точки доступу:
Кукин, М. Ю.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|