663.05:661.733.2
Инновационные технологии получения нутриентов, обогащающих пищевые продукты / Л. В. Новинюк, М. Ю. Кукин //
Пищевая пром-сть : науч.-производств. журн. - . - N 9. - С. 38-39. - Библиогр. в конце ст. - ISSN 0235-2486.
(Шифр в БД П698712/2011/9)
УДК
663.05:661.733.2
663.05
661.733.2

Рубрики:
Пищевая промышленность
харчова промисловість

Ключові слова: магнийобогащающие соли молочной кислоты -- железообогащающие соли молочной кислоты -- технологические режимы -- технологические схемы -- нутриенты -- магнійзбагачуючі солі молочної кислоти -- залізозбагачуючі солі молочної кислоти -- технологічні режими -- технологічні схеми -- нутрієнти --
Анотація:
Представлены результаты исследований по разработке отечественных технологий пищевых лактатов магния и железа, предназначенные для обогащения пищевых продуктов ценными нутриентами - магнием и железом. По показателям качества и безопасности получаемые лактаты магния и железа соответствуют требованиям, предъявляемым соответственно к пищевым добавкам Е329 и Е585.
Представлені результати досліджень по розробці вітчизняних технологій харчових лактатів магнію і заліза, призначені для збагачення харчових продуктів цінними нутрієнтами - магнієм і залізом. За показниками якості та безпеки одержувані лактати магнію і заліза відповідають вимогам, що пред'являються відповідно до харчових добавок Е329 і Е585.
Додаткові точки доступу: