
>
658.562.6:637.5:634.514.5
Могильный, М. П.Технологический контроль качества мясных рубленых изделий / М. П. Могильный //
Могильный, М. П.
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - 2011. - N 7. - С. 58-61 . - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х775324/2011/7)
Ключові слова: мясные рубленные изделия -- м'ясні рублені вироби -- наполнители -- наповнювачі -- новые продукты функционального назначения -- нові продукти функціонального призначення --
Анотація:
Рассмотрена возможность разработки функциональных продуктов - мясных рубленых изделий. В качестве добавок-наполнителей в мясной фарш рекомендованы: метилцеллюлоза, соевые продукты, ламинария, крапива, яблочный порошок, биологически активные добавки к пище из шротов лекарственных растений, содержащие пищевые и биологически активные вещества. Приведенные методы технологического контроля качества мясных рубленых изделий могут быть использованы при разработке новых мясных рубленых изделий.
Розглянуто можливість розробки функціональних продуктів - м'ясних рубаних виробів. В якості добавок-наповнювачів в м'ясний фарш рекомендовані: метилцелюлоза, соєві продукти, ламінарія, кропива, яблучний порошок, біологічно активні добавки до їжі з шротів лікарських рослин, що містять харчові та біологічно активні речовини. Наведені методи технологічного контролю якості м'ясних рубаних виробів можуть бути використані при розробці нових м'ясних рубаних виробів.
(Шифр в БД Х775324/2011/7)
УДК | |
658.562.6:637.5:634.514.5 | |
637.5 | |
634.514.5 |
Ключові слова: мясные рубленные изделия -- м'ясні рублені вироби -- наполнители -- наповнювачі -- новые продукты функционального назначения -- нові продукти функціонального призначення --
Анотація:
Рассмотрена возможность разработки функциональных продуктов - мясных рубленых изделий. В качестве добавок-наполнителей в мясной фарш рекомендованы: метилцеллюлоза, соевые продукты, ламинария, крапива, яблочный порошок, биологически активные добавки к пище из шротов лекарственных растений, содержащие пищевые и биологически активные вещества. Приведенные методы технологического контроля качества мясных рубленых изделий могут быть использованы при разработке новых мясных рубленых изделий.
Розглянуто можливість розробки функціональних продуктів - м'ясних рубаних виробів. В якості добавок-наповнювачів в м'ясний фарш рекомендовані: метилцелюлоза, соєві продукти, ламінарія, кропива, яблучний порошок, біологічно активні добавки до їжі з шротів лікарських рослин, що містять харчові та біологічно активні речовини. Наведені методи технологічного контролю якості м'ясних рубаних виробів можуть бути використані при розробці нових м'ясних рубаних виробів.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|