Возможности использования активированной воды и ее химических аналогов для производства хлебобулочных изделий / Л. Нилова, Н. Науменко //
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - . - N 10. - С. 9-11.
(Шифр в БД Х194632/2012/10)
Ключові слова: активированная вода -- производство хлебобулочных изделий -- химические аналоги воды -- активована вода -- виробництво хлібобулочних виробів -- хімічні аналоги води --
Анотація:
Из результатов статьи, можно сказать, что использование активированной воды в частности католита и НЭМИ католита позволяет повысить качество хлебобулочных изделий, что невозможно добиться при использовании их химических аналогов.
З результатів статті, можна сказати, що використання активованої води зокрема католіта і Немі католіта дозволяє підвищити якість хлібобулочних виробів, що неможливо домогтися при використанні їх хімічних аналогів.
Додаткові точки доступу: