
>
Сирохман, І.Споживчі властивості нового печива : можна поліпшити, додаючи до їх рецептури нетрадиційну рослинну сировину / ; ; ; ; ; ; ; ; І. Строхман, Т. Лозова, О. Давидович //
Сирохман, І.
Харч. і перероб. пром-сть. - Киiв : Харч. і перероб. пром-сть, 2010. - N 2.
(Шифр в БД Х686004/2010/2)
Додаткові точки доступу:
Лозова, Т.
Давидович, О.
(Шифр в БД Х686004/2010/2)
Додаткові точки доступу:
Лозова, Т.
Давидович, О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|