>
Савватеева, Л. Ю.Перспективы использования ягеля в разработке пищевых продуктов / Л. Ю. Савватеева, Е. Г. Туршук //
Савватеева, Л. Ю.
Пищевая пром-сть : Пищевая пром-сть, 2009. - N 1. - Библиогр.: с. 19.
(Шифр в БД П698712/2009/1)
Додаткові точки доступу:
Туршук, Е.Г.
(Шифр в БД П698712/2009/1)
Додаткові точки доступу:
Туршук, Е.Г.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|