>
Удворгелі, Л. І.Картопляне борошно здатне затримувати черствіння хліба / Л. І. Удворгелі //
Удворгелі, Л. І.
Хранение и переработка зерна : научно-практический журнал. - 2008. - N3. - С. 44-45.
(Шифр в БД Х367526/2008/3)
Ключові слова: хлебепечение --
(Шифр в БД Х367526/2008/3)
Ключові слова: хлебепечение --
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|