
>
Танаскова, Н.Использование антиоксидантов в пищевой промышленности как путь решения технологических задач по обеспечению длительных сроков реализации продукции [Текст] / Н. Танаскова //
Танаскова, Н.
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2017. - № 5. - С. 25-27.
(Шифр в БД Х279026/2017/5)
Ключові слова: окисление жиров -- окислення жирів -- окислительные процессы -- окислювальні процеси -- причины -- токоферолы -- смеси covi-ox® -- суміші covi-ox® --
(Шифр в БД Х279026/2017/5)
Ключові слова: окисление жиров -- окислення жирів -- окислительные процессы -- окислювальні процеси -- причины -- токоферолы -- смеси covi-ox® -- суміші covi-ox® --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|