
>
Тележенко, Л. М.Розробка технології харчоконцентратних сумішей для виробництва інстантних сніданків [Текст] / Л. М. Тележенко, А. Д. Салавеліс, М. А. Кашкано //
Тележенко, Л. М.
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2016. - N11. - С. 51-55. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х367526/2016/11)
Ключові слова: харчоконцентратні суміші -- пищеконцентратные смеси -- інстантні сніданки -- инстантные завтраки -- математичне моделювання -- математическое моделирование -- комп’ютерне проектування -- компьютерное проектирование -- коэффициент сбалансированности -- коефіцієнт збалансованості --
Анотація:
Робота присвячена розробці рецептур харчоконцентратних сумішей для виготовлення інстантних сніданків, що відповідають вимогам раціонального харчування. Для розробки рецептурного складу композиційних сумішей із заданими властивостями застосовано математичне моделювання, що дозволило збалансувати білково-вуглеводний склад продуктів та підвищити їхню біологічну цінність. Встановлено, що споживання сніданків, отриманих за розробленими рецептурами, забезпечує третину добової потреби в незмінних амінокислотах.
Работа посвящена разработке рецептур пищеконцентратных смесей для изготовления инстантных завтраков, соответствующим требованиям рационального питания. Для разработки рецептурного состава композиционных смесей с заданными свойствами применено математическое моделирование, что позволило сбалансировать белково-углеводный состав продуктов и повысить их биологическую ценность. Установлено, что потребление завтраков, полученных по разработанным рецептурам, обеспечивает треть суточной потребности в постоянных аминокислотах.
Додаткові точки доступу:
Салавеліс, А. Д.
Кашкано, М. А.
(Шифр в БД Х367526/2016/11)
Ключові слова: харчоконцентратні суміші -- пищеконцентратные смеси -- інстантні сніданки -- инстантные завтраки -- математичне моделювання -- математическое моделирование -- комп’ютерне проектування -- компьютерное проектирование -- коэффициент сбалансированности -- коефіцієнт збалансованості --
Анотація:
Робота присвячена розробці рецептур харчоконцентратних сумішей для виготовлення інстантних сніданків, що відповідають вимогам раціонального харчування. Для розробки рецептурного складу композиційних сумішей із заданими властивостями застосовано математичне моделювання, що дозволило збалансувати білково-вуглеводний склад продуктів та підвищити їхню біологічну цінність. Встановлено, що споживання сніданків, отриманих за розробленими рецептурами, забезпечує третину добової потреби в незмінних амінокислотах.
Работа посвящена разработке рецептур пищеконцентратных смесей для изготовления инстантных завтраков, соответствующим требованиям рационального питания. Для разработки рецептурного состава композиционных смесей с заданными свойствами применено математическое моделирование, что позволило сбалансировать белково-углеводный состав продуктов и повысить их биологическую ценность. Установлено, что потребление завтраков, полученных по разработанным рецептурам, обеспечивает треть суточной потребности в постоянных аминокислотах.
Додаткові точки доступу:
Салавеліс, А. Д.
Кашкано, М. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|