
>
637.5:613.24
Параметрическое моделирование состава пищевых продуктов для индивидуального питания / А. Г. Храмцов, М. А. Селимов, Т. В. Щедрина, В. В. Садовой //
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - 2011. - N6. - С. 8-10. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х775324/2011/6)
Ключові слова: белки -- білки -- адекватное питание -- адекватне харчування -- индивидуальные диеты -- індивідуальні дієти -- эссенциальные компоненты -- есенціальні компоненти -- жиры -- жири -- углеводы -- вуглеводи -- пищевые волокна -- харчові волокна -- тип телосложения -- тип статури -- структурно-параметрическая модель -- структурно-параметрична модель --
Анотація:
Разработана структурно-параметрическая модель использования продуктов в рационе индивидуального питания. С помощью параметрической модели определяются тип телосложения, суточная потребность в калориях, животном белке и жире, пищевых волокнах, производятся расчет энергетической ценности продукта, нормы потребления и выбирается оптимальная композиция.
Розроблено структурно-параметричну модель використання продуктів в раціоні індивідуального харчування. За допомогою параметричної моделі визначаються тип статури, добова потреба в калоріях, тваринному білку і жирі, харчових волокнах, виробляються розрахунок енергетичної цінності продукту, норми споживання і вибирається оптимальна композиція.
Додаткові точки доступу:
Храмцов, А. Г.
Селимов, М. А.
Щедрина, Т. В.
Садовой, В. В.
(Шифр в БД Х775324/2011/6)
УДК | |
637.5:613.24 | |
637.5 | |
613.24 |
Ключові слова: белки -- білки -- адекватное питание -- адекватне харчування -- индивидуальные диеты -- індивідуальні дієти -- эссенциальные компоненты -- есенціальні компоненти -- жиры -- жири -- углеводы -- вуглеводи -- пищевые волокна -- харчові волокна -- тип телосложения -- тип статури -- структурно-параметрическая модель -- структурно-параметрична модель --
Анотація:
Разработана структурно-параметрическая модель использования продуктов в рационе индивидуального питания. С помощью параметрической модели определяются тип телосложения, суточная потребность в калориях, животном белке и жире, пищевых волокнах, производятся расчет энергетической ценности продукта, нормы потребления и выбирается оптимальная композиция.
Розроблено структурно-параметричну модель використання продуктів в раціоні індивідуального харчування. За допомогою параметричної моделі визначаються тип статури, добова потреба в калоріях, тваринному білку і жирі, харчових волокнах, виробляються розрахунок енергетичної цінності продукту, норми споживання і вибирається оптимальна композиція.
Додаткові точки доступу:
Храмцов, А. Г.
Селимов, М. А.
Щедрина, Т. В.
Садовой, В. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|