
>
Давлетшина, Т. А.Аминокислотный состав анадары и спизулы и стерилизованных консервов из них / Т. А. Давлетшина, А. С. Гришин, Л. В. Шульгина //
Давлетшина, Т. А.
Хранение и перераб. сельхозсырья. - М. : Пищевая пром-сть, 2008. - N 4.
(Шифр в БД Х775324/2008/4)
Ключові слова: технология и химия консервов -- биохимия -- молюски --
Додаткові точки доступу:
Гришин, А.С.
Шульгина, Л.В.
(Шифр в БД Х775324/2008/4)
Ключові слова: технология и химия консервов -- биохимия -- молюски --
Додаткові точки доступу:
Гришин, А.С.
Шульгина, Л.В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|