
>
Дорошенко, Е.Выделение влаги при использовании вакуумной упаковки [Текст] / Е. Дорошенко //
Дорошенко, Е.
Продукты & ингредиенты : науч.-практ. журн. - 2016. - № 3. - С. 38-39.
(Шифр в БД П474828/2016/3)
Ключові слова: мясо -- м’ясо -- упаковка -- конденсат -- влагосвязывание -- вологозв'язування -- шприцевание -- шприцювання -- рассол -- розсіл -- гидроколлоиды -- гідроколоїди -- растворимые животные белки -- розчинні тваринні білки -- растворимые соевые белки -- розчинні соєві білки --
(Шифр в БД П474828/2016/3)
Ключові слова: мясо -- м’ясо -- упаковка -- конденсат -- влагосвязывание -- вологозв'язування -- шприцевание -- шприцювання -- рассол -- розсіл -- гидроколлоиды -- гідроколоїди -- растворимые животные белки -- розчинні тваринні білки -- растворимые соевые белки -- розчинні соєві білки --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|