
>
Авдеева, Ю. В.Влияние тепловой обработки на реологические и биохимические показатели замороженных фруктовых десертов / Ю. В. Авдеева, А. А. Творогова //
Авдеева, Ю. В.
Пищевая пром-сть : Пищевая пром-сть, 2011. - N 3. - Библиогр. в конце ст.
(Шифр в БД П698712/2011/3)
Додаткові точки доступу:
Творогова, А. А.
(Шифр в БД П698712/2011/3)
Додаткові точки доступу:
Творогова, А. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|