
>
Разработка новых рецептур соусов и дрессингов функционального назначения / Е. С. Добрыдина [и др.] //
Пищевая пром-сть : Пищевая пром-сть, 2010. - N 8. - Библиогр. в конце ст.
(Шифр в БД П698712/2010/8)
Додаткові точки доступу:
Добрыдина, Е.С.
Мацейчик, И.В.
Ломовский, О.И.
Бейзель, Н. Ф.
(Шифр в БД П698712/2010/8)
Додаткові точки доступу:
Добрыдина, Е.С.
Мацейчик, И.В.
Ломовский, О.И.
Бейзель, Н. Ф.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|