
>
637.146.2
Шульга, Н. М.Склад мікрофлори кефірних грибків, грибкової кефірної закваски та кефіру / Н. М. Шульга, О. В. Боднарчук, Н. Ф. Кігель //
Шульга, Н. М.
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - 2009. - N 8. - С. 71-73. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД В014345/2009/8)
Анотація:
Досліджено якісний і кількісний склад мікрофлори кефірних грибків, грибкової кефірної закваски та кефіру, встановлено кількісне співвідношення між молочнокислими мікроорганізмами, дріжджами та оцтовокислими бактеріями.
Додаткові точки доступу:
Боднарчук, О.В.
Кігель, Н.Ф.
(Шифр в БД В014345/2009/8)
УДК | |
637.146.2 |
Анотація:
Досліджено якісний і кількісний склад мікрофлори кефірних грибків, грибкової кефірної закваски та кефіру, встановлено кількісне співвідношення між молочнокислими мікроорганізмами, дріжджами та оцтовокислими бактеріями.
Додаткові точки доступу:
Боднарчук, О.В.
Кігель, Н.Ф.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|