663.67:634.723.1
Сырье для производства замороженных десертов из черной смородины [Текст] / Ю. В. Авдеева, И. В. Кобозев, А. А. Творогова //
Достижения науки и техники АПК : теорет. и науч.-практ. журн. - . - N 7. - С. 79-80. - Библиогр. в конце ст. - ISSN 0235-2451.
(Шифр в БД Д073575/2011/7)
УДК
663.67:634.723.1
663.67
634.723.1

Ключові слова: замороженный фруктовый десерт -- сорт -- черная смородина -- чорна смородина -- качество -- якість -- химико-технологические показатели -- хіміко-технологічні показники -- технологические требования -- технологічні вимоги --
Анотація:
Обоснована роль сортов в формировании качества десертов, приводятся результаты изучения влияния морфологических особенностей и биохимического состава ягод черной смородины различных сортов на реологические и органолептические показатели, а также пищевую ценность замороженных фруктовых десертов. Предложены подходы к определению технологических требований к ягодам, применяемым в производстве фруктовых десертов.
Обґрунтована роль сортів у формуванні якості десертів, наводяться результати вивчення впливу морфологічних особливостей та біохімічного складу ягід чорної смородини різних сортів на реологічні та органолептичні показники, а також харчову цінність заморожених фруктових десертів. Запропоновано підходи до визначення технологічних вимог до ягід, застосовуваних у виробництві фруктових десертів.
Додаткові точки доступу: