
>
663.67:634.723.1
Авдеева, Ю. В.Сырье для производства замороженных десертов из черной смородины [Текст] / Ю. В. Авдеева, И. В. Кобозев, А. А. Творогова //
Авдеева, Ю. В.
Достижения науки и техники АПК : теорет. и науч.-практ. журн. - 2011. - N 7. - С. 79-80. - Библиогр. в конце ст. - ISSN 0235-2451.
(Шифр в БД Д073575/2011/7)
Ключові слова: замороженный фруктовый десерт -- сорт -- черная смородина -- чорна смородина -- качество -- якість -- химико-технологические показатели -- хіміко-технологічні показники -- технологические требования -- технологічні вимоги --
Анотація:
Обоснована роль сортов в формировании качества десертов, приводятся результаты изучения влияния морфологических особенностей и биохимического состава ягод черной смородины различных сортов на реологические и органолептические показатели, а также пищевую ценность замороженных фруктовых десертов. Предложены подходы к определению технологических требований к ягодам, применяемым в производстве фруктовых десертов.
Обґрунтована роль сортів у формуванні якості десертів, наводяться результати вивчення впливу морфологічних особливостей та біохімічного складу ягід чорної смородини різних сортів на реологічні та органолептичні показники, а також харчову цінність заморожених фруктових десертів. Запропоновано підходи до визначення технологічних вимог до ягід, застосовуваних у виробництві фруктових десертів.
Додаткові точки доступу:
Кобозев, И. В.
Творогова, А. А.
(Шифр в БД Д073575/2011/7)
УДК | |
663.67:634.723.1 | |
663.67 | |
634.723.1 |
Ключові слова: замороженный фруктовый десерт -- сорт -- черная смородина -- чорна смородина -- качество -- якість -- химико-технологические показатели -- хіміко-технологічні показники -- технологические требования -- технологічні вимоги --
Анотація:
Обоснована роль сортов в формировании качества десертов, приводятся результаты изучения влияния морфологических особенностей и биохимического состава ягод черной смородины различных сортов на реологические и органолептические показатели, а также пищевую ценность замороженных фруктовых десертов. Предложены подходы к определению технологических требований к ягодам, применяемым в производстве фруктовых десертов.
Обґрунтована роль сортів у формуванні якості десертів, наводяться результати вивчення впливу морфологічних особливостей та біохімічного складу ягід чорної смородини різних сортів на реологічні та органолептичні показники, а також харчову цінність заморожених фруктових десертів. Запропоновано підходи до визначення технологічних вимог до ягід, застосовуваних у виробництві фруктових десертів.
Додаткові точки доступу:
Кобозев, И. В.
Творогова, А. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|