>
619
FEEDACID MAX L - альтернатива у виробництві здорової продукції птахівництва //
Наше птахівництво. - 2016. - № 2. - С. 89.
(Шифр в БД Н320239/2016/2)
Ключові слова: ветеринарний препарат -- ветеринарный препарат -- птахівництво -- птицеводство -- feedacid max l --
Анотація:
Актуальною проблемою сучасного товарного птахівництва, що спеціалізується на виробництві м’яса та яєць, є контроль патогенної мікрофлори в шлунково-кишковому тракті птиці. У ШКТ поголів’я можуть розвиватись гострі, хронічні інфекції, що наносять величезні економічні збитки фермерам і загрожують здоров’ю людей. Основні збудники інфекції: патогенні бактерії E. Coli, Salmonella та Clostridium.
Актуальной проблемой современного товарного птицеводства, специализирующаяся на производстве мяса и яиц, является контроль патогенной микрофлоры в желудочно-кишечном тракте птицы. В ЖКТ поголовья могут развиваться острые, хронические инфекции, наносят огромные экономические убытки фермерам и угрожают здоровью людей. Основные возбудители инфекции: патогенные бактерии E. Coli, Salmonella и Clostridium.
(Шифр в БД Н320239/2016/2)
| УДК | |
| 619 |
Ключові слова: ветеринарний препарат -- ветеринарный препарат -- птахівництво -- птицеводство -- feedacid max l --
Анотація:
Актуальною проблемою сучасного товарного птахівництва, що спеціалізується на виробництві м’яса та яєць, є контроль патогенної мікрофлори в шлунково-кишковому тракті птиці. У ШКТ поголів’я можуть розвиватись гострі, хронічні інфекції, що наносять величезні економічні збитки фермерам і загрожують здоров’ю людей. Основні збудники інфекції: патогенні бактерії E. Coli, Salmonella та Clostridium.
Актуальной проблемой современного товарного птицеводства, специализирующаяся на производстве мяса и яиц, является контроль патогенной микрофлоры в желудочно-кишечном тракте птицы. В ЖКТ поголовья могут развиваться острые, хронические инфекции, наносят огромные экономические убытки фермерам и угрожают здоровью людей. Основные возбудители инфекции: патогенные бактерии E. Coli, Salmonella и Clostridium.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|