
>
636.2.084.523
Погосян, Д. Г.Качество протеина и молочная продуктивность коров при химической и барогидротермической обработке кормов [Текст] / Д. Г. Погосян, Г. И. Боряев //
Погосян, Д. Г.
Достижения науки и техники АПК : теорет. и науч.-практ. журн. - 2011. - N 6. - С. 63-65. - Библиогр. в конце ст. - ISSN 0235-2451.
(Шифр в БД Д073575/2011/6)
Ключові слова: коровы -- корови -- корма -- корми -- удой -- удій -- распадаемость -- барогидротермическая обработка -- барогідротермічна обробка -- рубец -- рубець -- защищенный протеин -- захищений протеїн -- селенопиран --
Анотація:
Улучшить качество протеина подсолнечного шрота можно путем химической обработки 20%-ным водным раствором уксусной кислоты в дозе 5% от массы корма и барогидротермической обработки (БГТО) зерна пшеницы при температуре 140 °С с выдержкой под давлением 0,9... 1,0 МПа в течение 10... 30 с. Обработка кормов приводит к денатурации белка, что сопровождается снижением распадаемости в рубце протеина пшеницы на 54,7% и подсолнечного шрота на 12,6%.
Поліпшити якість протеїну соняшникової шроту можна шляхом хімічної обробки 20%-ним водним розчином оцтової кислоти в дозі 5% від маси корму і барогідротермічної обробки (БГТО) зерна пшениці при температурі 140 °С з витримкою під тиском 0,9... 1,0 МПа протягом 10... 30 с. Обробка кормів призводить до денатурації білка, що супроводжується зниженням розпадання в рубці протеїну пшениці на 54,7% і соняшникового шроту на 12,6%.
Додаткові точки доступу:
Боряев, Г. И.
(Шифр в БД Д073575/2011/6)
УДК | |
636.2.084.523 |
Ключові слова: коровы -- корови -- корма -- корми -- удой -- удій -- распадаемость -- барогидротермическая обработка -- барогідротермічна обробка -- рубец -- рубець -- защищенный протеин -- захищений протеїн -- селенопиран --
Анотація:
Улучшить качество протеина подсолнечного шрота можно путем химической обработки 20%-ным водным раствором уксусной кислоты в дозе 5% от массы корма и барогидротермической обработки (БГТО) зерна пшеницы при температуре 140 °С с выдержкой под давлением 0,9... 1,0 МПа в течение 10... 30 с. Обработка кормов приводит к денатурации белка, что сопровождается снижением распадаемости в рубце протеина пшеницы на 54,7% и подсолнечного шрота на 12,6%.
Поліпшити якість протеїну соняшникової шроту можна шляхом хімічної обробки 20%-ним водним розчином оцтової кислоти в дозі 5% від маси корму і барогідротермічної обробки (БГТО) зерна пшениці при температурі 140 °С з витримкою під тиском 0,9... 1,0 МПа протягом 10... 30 с. Обробка кормів призводить до денатурації білка, що супроводжується зниженням розпадання в рубці протеїну пшениці на 54,7% і соняшникового шроту на 12,6%.
Додаткові точки доступу:
Боряев, Г. И.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|