664.727.085
Белизна крупы тритикале как показатель ее качества [Текст] / С. В. Зверев [и др.] //
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - . - N6. - С. 37-39. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х367526/2017/6)
УДК
664.727.085

Ключові слова: тритикале -- крупа -- білизна -- белизна -- зольність -- зольность -- білок -- белок --
Анотація:
Розглянуто вплив виходу крупи тритикале на її білизну, зольність, вміст білка та клітковини. Зі зростанням ступеня шліфування (зниження виходу) білизна зростає, проте істотно розрізняється в залежності від сорту зерна та його склоподібності. Показано зв’язок білизни із зольністю крупи, вмістом білка.
Рассмотрено влияние выхода крупы тритикале на ее белизну, зольность, содержание белка и клетчатки. С ростом степени шлифовки (снижение выхода) белизна растет, однако существенно различается в зависимости от сорта зерна и его стеклоподобности. Показана связь белизны с зольностью крупы, содержанием белка.
Додаткові точки доступу: