
>
664.727.085
Белизна крупы тритикале как показатель ее качества [Текст] / С. В. Зверев [и др.] //
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2017. - N6. - С. 37-39. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х367526/2017/6)
Ключові слова: тритикале -- крупа -- білизна -- белизна -- зольність -- зольность -- білок -- белок --
Анотація:
Розглянуто вплив виходу крупи тритикале на її білизну, зольність, вміст білка та клітковини. Зі зростанням ступеня шліфування (зниження виходу) білизна зростає, проте істотно розрізняється в залежності від сорту зерна та його склоподібності. Показано зв’язок білизни із зольністю крупи, вмістом білка.
Рассмотрено влияние выхода крупы тритикале на ее белизну, зольность, содержание белка и клетчатки. С ростом степени шлифовки (снижение выхода) белизна растет, однако существенно различается в зависимости от сорта зерна и его стеклоподобности. Показана связь белизны с зольностью крупы, содержанием белка.
Додаткові точки доступу:
Зверев, С. В.
Панкратьева, И. А.
Политуха, О. В.
Игорянова, Н. А.
Штейнберг, Т. С.
(Шифр в БД Х367526/2017/6)
УДК | |
664.727.085 |
Ключові слова: тритикале -- крупа -- білизна -- белизна -- зольність -- зольность -- білок -- белок --
Анотація:
Розглянуто вплив виходу крупи тритикале на її білизну, зольність, вміст білка та клітковини. Зі зростанням ступеня шліфування (зниження виходу) білизна зростає, проте істотно розрізняється в залежності від сорту зерна та його склоподібності. Показано зв’язок білизни із зольністю крупи, вмістом білка.
Рассмотрено влияние выхода крупы тритикале на ее белизну, зольность, содержание белка и клетчатки. С ростом степени шлифовки (снижение выхода) белизна растет, однако существенно различается в зависимости от сорта зерна и его стеклоподобности. Показана связь белизны с зольностью крупы, содержанием белка.
Додаткові точки доступу:
Зверев, С. В.
Панкратьева, И. А.
Политуха, О. В.
Игорянова, Н. А.
Штейнберг, Т. С.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|