
>
Крюков, Д.Секрети органічної переробки... [Текст] / Д. Крюков //
Крюков, Д.
Тваринництво. Ветеринарія. - 2017. - № 5. - С. 18-20.
(Шифр в БД Т726295/2017/5)
Ключові слова: переробка сировини -- переработка сырья -- органічне виробництво -- органическое производство -- харчова продукція -- пищевая продукция -- добавки -- система насср -- стандарти -- гигиена -- гігієна --
Анотація:
В основі переробки харчових продуктів, окрім, звісно, якісної сировини, має бути чітко налагоджений контроль усіх виробничих процесів: від приймання на обробку партій сировини до фасування готового продукту.
В основе переработки пищевых продуктов, кроме, конечно, качественного сырья, должен быть четко налажен контроль всех производственных процессов: от приема на обработку партий сырья до фасовки готового продукта.
(Шифр в БД Т726295/2017/5)
Ключові слова: переробка сировини -- переработка сырья -- органічне виробництво -- органическое производство -- харчова продукція -- пищевая продукция -- добавки -- система насср -- стандарти -- гигиена -- гігієна --
Анотація:
В основі переробки харчових продуктів, окрім, звісно, якісної сировини, має бути чітко налагоджений контроль усіх виробничих процесів: від приймання на обробку партій сировини до фасування готового продукту.
В основе переработки пищевых продуктов, кроме, конечно, качественного сырья, должен быть четко налажен контроль всех производственных процессов: от приема на обработку партий сырья до фасовки готового продукта.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|