Секрети органічної переробки... [Текст] / Д. Крюков //
Тваринництво. Ветеринарія. - . - № 5. - С. 18-20.
(Шифр в БД Т726295/2017/5)
Ключові слова: переробка сировини -- переработка сырья -- органічне виробництво -- органическое производство -- харчова продукція -- пищевая продукция -- добавки -- система насср -- стандарти -- гигиена -- гігієна --
Анотація:
В основі переробки харчових продуктів, окрім, звісно, якісної сировини, має бути чітко налагоджений контроль усіх виробничих процесів: від приймання на обробку партій сировини до фасування готового продукту.
В основе переработки пищевых продуктов, кроме, конечно, качественного сырья, должен быть четко налажен контроль всех производственных процессов: от приема на обработку партий сырья до фасовки готового продукта.