>
Авдєєва, Л.Фосфоліпіди в харчових продуктах : науково обґрунтоване їх застосування дає змогу створювати широкий асортимент виробів функціонального призначення / Л. Авдєєва //
Авдєєва, Л.
Харч. і перероб. пром-сть : наук.-виробн. журн. - 2009. - N 11/12. - С. 29-31.
(Шифр в БД Х686004/2009/11/12)
(Шифр в БД Х686004/2009/11/12)
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|