
>
Единственный путь к успеху - современные технологии и безупречное качество продукции [Текст] //
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2017. - N1. - С. 21-23.
(Шифр в БД Х367526/2017/1)
Анотація:
Ежегодно растет объем и география экспорта муки, круп и хлопьев. Постепенно предприятия модернизируют свое производство и повышают качество выпускаемой продукции. Одним из таких предприятий является Сквирский комбнат хлебопродуктов. Какими были изменения и достижения для ООО "Сквирский комбинат хлебопродуктов" в 2016 г. рассказал генеральный директор Виктор Дорошенко.
Щорічно зростає обсяг і географія експорту борошна, круп та пластівців. Поступово підприємства модернізують своє виробництво і підвищують якість продукції, що випускається. Одним з таких підприємств є Сквирський комбнат хлібопродуктів. Якими були зміни і досягнення для ТОВ "Сквирський комбінат хлібопродуктів" в 2016 р. розповів генеральний директор Віктор Дорошенко.
Додаткові точки доступу:
ООО "Сквирский комбинат хлебопродуктов" \о нем\
ТОВ "Сквирський комбінат хлібопродуктів" \о нем\
(Шифр в БД Х367526/2017/1)
Анотація:
Ежегодно растет объем и география экспорта муки, круп и хлопьев. Постепенно предприятия модернизируют свое производство и повышают качество выпускаемой продукции. Одним из таких предприятий является Сквирский комбнат хлебопродуктов. Какими были изменения и достижения для ООО "Сквирский комбинат хлебопродуктов" в 2016 г. рассказал генеральный директор Виктор Дорошенко.
Щорічно зростає обсяг і географія експорту борошна, круп та пластівців. Поступово підприємства модернізують своє виробництво і підвищують якість продукції, що випускається. Одним з таких підприємств є Сквирський комбнат хлібопродуктів. Якими були зміни і досягнення для ТОВ "Сквирський комбінат хлібопродуктів" в 2016 р. розповів генеральний директор Віктор Дорошенко.
Додаткові точки доступу:
ООО "Сквирский комбинат хлебопродуктов" \о нем\
ТОВ "Сквирський комбінат хлібопродуктів" \о нем\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|