
>
Рекомендованные влажность и кислотность муки для разных сортов //
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - 2013. - N 5. - С. 17.
(Шифр в БД Х194632/2013/5)
Ключові слова: мука -- влажность муки -- кислотность муки -- борошно -- вологість борошна -- кислотність борошна --
(Шифр в БД Х194632/2013/5)
Ключові слова: мука -- влажность муки -- кислотность муки -- борошно -- вологість борошна -- кислотність борошна --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|