
>
Скурихин, И. М.Разработка критериев оценки сенсорной чувствительности / И. М. Скурихин, Е. А. Смирнова, Л. В. Беркетова //
Скурихин, И. М.
Пищевая пром-сть : Пищевая пром-сть, 2008. - N 1.
(Шифр в БД П698712/2008/1)
Ключові слова: переработка -- качество -- безопасность --
Додаткові точки доступу:
Смирнова, Е.А.
Беркетова, Л.В.
(Шифр в БД П698712/2008/1)
Ключові слова: переработка -- качество -- безопасность --
Додаткові точки доступу:
Смирнова, Е.А.
Беркетова, Л.В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|