
>
Маслов, Ю.Мелкоштучные изделия и технология прерванной выпечки J4 [Текст] / Ю. Маслов //
Маслов, Ю.
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2018. - № 4. - С. 42-43..
(Шифр в БД Х279026/2018/4)
Ключові слова: технология прерванной выпечки -- технологія перерваної випічки -- печи j4 -- пічки j4 --
(Шифр в БД Х279026/2018/4)
Ключові слова: технология прерванной выпечки -- технологія перерваної випічки -- печи j4 -- пічки j4 --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|