
>
637.5.035
Усатенко, Н. Ф.Особливості технологічного процесу виготовлення продуктів із м’яса птиці / Н. Ф. Усатенко, Т. А. Свириденко, О. М. Скарбовійчук //
Усатенко, Н. Ф.
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - 2010. - N 11. - С. 53-57. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД В014345/2010/11)
Анотація:
Визначено емпіричні залежності для обчислення сумісного впливу цих факторів на активність води, вміст вологи і солі у продукти.
Получены имперические зависимости для определения совместного влияния этих факторов на активность воды, содержание влаги и соли в продукте.
Додаткові точки доступу:
Свириденко, Т.А.
Скарбовійчук, О.М.
(Шифр в БД В014345/2010/11)
УДК | |
637.5.035 |
Анотація:
Визначено емпіричні залежності для обчислення сумісного впливу цих факторів на активність води, вміст вологи і солі у продукти.
Получены имперические зависимости для определения совместного влияния этих факторов на активность воды, содержание влаги и соли в продукте.
Додаткові точки доступу:
Свириденко, Т.А.
Скарбовійчук, О.М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|