
>
664.144
Исследование интенсивности инфракрасной сушки томатов в дольках / Т. Г. Васильева [и др.] //
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - 2011. - N 7. - С. 14-15. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х775324/2011/7)
Ключові слова: инфракрасная сушка -- інфрачервона сушка -- тепломассообмен -- тепломасообмін -- тепломассоперенос -- тепломасоперенесення -- томат -- сушеные плодоовощные продукты -- сушені плодоовочеві продукти --
Анотація:
Экспериментально исследована интенсивность процесса инфракрасной сушки томатов в дольках при двустороннем энергоподводе. Обоснованы диапазоны варьирования и выполнен анализ влияния основных факторов на целевую функцию - съем сушеного томата с единицы площади в единицу времени. Получена аппроксимирующая зависимость целевой функции от влияющих факторов. Определены рациональные режимные параметры проведения процесса. Намечены пути дальнейших исследований процесса инфракрасной сушки томатов.
Експериментально досліджена інтенсивність процесу інфрачервоної сушки томатів в часточках при двосторонньому енергоподводе. Обгрунтовано діапазони варіювання і виконаний аналіз впливу основних факторів на цільову функцію - з'їм сушеного томата з одиниці площі в одиницю часу. Отримано апроксимуюча залежність цільової функції від факторів, що впливають. Визначено раціональні режимні параметри проведення процесу. Намічено шляхи подальших досліджень процесу інфрачервоної сушки томатів.
Додаткові точки доступу:
Васильева, Т. Г.
Алексанян, И. Ю.
Дяченко, Э. П.
Губа, О. Е.
(Шифр в БД Х775324/2011/7)
УДК | |
664.144 |
Ключові слова: инфракрасная сушка -- інфрачервона сушка -- тепломассообмен -- тепломасообмін -- тепломассоперенос -- тепломасоперенесення -- томат -- сушеные плодоовощные продукты -- сушені плодоовочеві продукти --
Анотація:
Экспериментально исследована интенсивность процесса инфракрасной сушки томатов в дольках при двустороннем энергоподводе. Обоснованы диапазоны варьирования и выполнен анализ влияния основных факторов на целевую функцию - съем сушеного томата с единицы площади в единицу времени. Получена аппроксимирующая зависимость целевой функции от влияющих факторов. Определены рациональные режимные параметры проведения процесса. Намечены пути дальнейших исследований процесса инфракрасной сушки томатов.
Експериментально досліджена інтенсивність процесу інфрачервоної сушки томатів в часточках при двосторонньому енергоподводе. Обгрунтовано діапазони варіювання і виконаний аналіз впливу основних факторів на цільову функцію - з'їм сушеного томата з одиниці площі в одиницю часу. Отримано апроксимуюча залежність цільової функції від факторів, що впливають. Визначено раціональні режимні параметри проведення процесу. Намічено шляхи подальших досліджень процесу інфрачервоної сушки томатів.
Додаткові точки доступу:
Васильева, Т. Г.
Алексанян, И. Ю.
Дяченко, Э. П.
Губа, О. Е.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|