546.36/4:636.597:504.054
Концентрація {\up 137}Cs і важких металів у м’ясі качок, вирощених у різних зонах радіоактивного забруднення [Текст] / Ю. І. Савченко, І. М. Савчук, С. П. Ковальова //
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - . - N3. - С. 31-38. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД В014345/2017/3)
УДК
546.36/4:636.597:504.054
546.36/4
636.597
504.054

Ключові слова: качки -- утки -- вигульний спосіб утримання -- выгульный способ содержания -- безвигульний спосіб утримання -- безвыгульный способ содержания -- питома активність {\up 137}cs -- удельная активность {\up 137}cs -- концентрація -- концентрация -- свинець -- кадмій -- кадмий -- м’язи -- мышцы -- печінка -- печень --
Анотація:
Теоретично та практично обґрунтовано екологічну безпечність виробництва качиного м’яса як одного із основних продуктів харчування населення, що проживає в регіонах радіоактивного забруднення в результаті аварії на ЧАЕС.
Теоретически и практически обосновано экологическую безопасность производства утиного мяса как одного из основных продуктов питания населения, проживающего в регионах радиоактивного загрязнения в результате аварии на ЧАЭС.
Додаткові точки доступу: