
>
Юдине, А. Ю.Жировые продукты при приготовлении хлебобулочных изделий из пшеничной муки высшего сорта / А. Ю. Юдик, Ю. М. Феофанова, Е. Е. Дудник //
Юдине, А. Ю.
Хранение и перераб. сельхозсырья. - М. : Пищевая пром-сть, 2010. - N 12. - Библиогр. в конце ст.
(Шифр в БД Х775324/2010/12)
Додаткові точки доступу:
Феофанова, Ю. М.
Дудник, Е. Е.
(Шифр в БД Х775324/2010/12)
Додаткові точки доступу:
Феофанова, Ю. М.
Дудник, Е. Е.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|