
>
Петров, А. Н.Терминологические особенности органолептической оценки сгущенных молочных консервов / А. Н. Петров //
Петров, А. Н.
Хранение и перераб. сельхозсырья. - М. : Пищевая пром-сть, 2008. - N 5.
(Шифр в БД Х775324/2008/5)
Ключові слова: апк -- молочная промышленность -- продукты на молочной основе --
(Шифр в БД Х775324/2008/5)
Ключові слова: апк -- молочная промышленность -- продукты на молочной основе --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|