
>
664.641.15
Коробець, Ю.Особливості використання кукурудзяного зародку при виробництві хліба [Текст] / Ю. Коробець, Л. Шаран //
Коробець, Ю.
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2017. - № 9. - С. 24-25. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х279026/2017/9)
Ключові слова: хлебопечение -- хлібопечення -- борошно зародків кукурудзи -- мука зародышей кукурузы -- фізико-хімічні показники -- физико-химические показатели -- водопоглинальна здатність -- водопоглощающая способность --
Додаткові точки доступу:
Шаран, Л.
(Шифр в БД Х279026/2017/9)
УДК | |
664.641.15 |
Ключові слова: хлебопечение -- хлібопечення -- борошно зародків кукурудзи -- мука зародышей кукурузы -- фізико-хімічні показники -- физико-химические показатели -- водопоглинальна здатність -- водопоглощающая способность --
Додаткові точки доступу:
Шаран, Л.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|