
>
637.3
Давыдова, Е. А.Разработка технологии твердых сыров с использованием липолитических ферментов / Е. А. Давыдова, Т. А. Заболоцкая, А. Н. Лилишенцева //
Давыдова, Е. А.
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - 2012. - N 7. - С. 21-24. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х775324/2012/7)
Ключові слова: вкус -- жирные кислоты -- запах -- консистенция -- липазы -- твердые сыры -- смак -- жирні кислоти -- запах -- консистенція -- ліпази -- тверді сири --
Додаткові точки доступу:
Заболоцкая, Т.А.
Лилишенцева, А.Н.
(Шифр в БД Х775324/2012/7)
УДК | |
637.3 |
Ключові слова: вкус -- жирные кислоты -- запах -- консистенция -- липазы -- твердые сыры -- смак -- жирні кислоти -- запах -- консистенція -- ліпази -- тверді сири --
Додаткові точки доступу:
Заболоцкая, Т.А.
Лилишенцева, А.Н.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|