Яка ж потужна енергія пророщеного зерна зосереджена у ферментованому житньому солоді! //
Зерно і хліб : наук.-вироб. журн. - . - N4. - С. 64.
(Шифр в БД З092708/2011/4)
Ключові слова: зерно -- зародок -- проростання -- біологічно активні речовини -- житній солод -- зародыш -- проращивание -- биологически активные вещества -- ржаной солод --
Анотація:
Ферментований житній солод багатий на органічні кислоти й моноцукри, має приємний кисло-солодкий смак - це 100-відсотковий натуральний продукт, який можна використовувати для випікання житніх, житньо-пшеничних і солодових сортів хліба, додаючи 3-5% солоду до ваги борошна.
Ферментированный ржаной солод богат на органические кислоты и моносахара, имеет приятный кисло-сладкий вкус - это 100-процентный натуральный продукт, который можно использовать для выпечки ржаных, ржано-пшеничных и солодовых сортов хлеба, добавляя 3-5 % солода к весу муки.