637.1(477)
Ціноутворення на продукцію харчової промисловості / Г. Г. Осадча, І. М. Власенко //
Облік і фінанси АПК : наук.-вироб. журн. - . - № 2. - С. 110-114. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД О452688/2010/2)
УДК
637.1(477)

Ключові слова: модель ціноутворення -- виробничі витрати -- повна виробнича собівартість -- загальні змінні витрати -- повні витрати -- розрахунок собівартості -- одиниця продукції -- розрахунок ціни -- розподіл витрат --
Анотація:
Методы ценообразования на основании затрат. Базы распределения административных затрат. Базы распределения затрат на сбыт.
Methods ofpricing are on the basis of cost. Bases of administrative costs sharing. Bases of costs are on a sale staring.
Додаткові точки доступу: