Амілопектинове просо значною мірою покращує властивості пшеничного борошна / Л. Перевертун [и др.] //
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - . - N 7/8. - С. 3-4.
(Шифр в БД Х194632/2012/7/8)
Ключові слова: амілопектинове просо -- пшеничне борошно -- житній хліб -- тісто -- якість хліба -- амилопектиновое просо -- пшеничная мука -- ржаной хлеб -- тесто -- качество хлеба --
Анотація:
Уведення ваксі-проса Чабанівське до пшеничного борошна покращує його хлібопекарські якості та смак хліба та й квіткові плівки виступають додатковою клітковиною
Введение вакси-проса Чабанивский в пшеничную муку улучшает его хлебопекарные качества и вкус хлеба и цветковые пленки выступают дополнительной клетчаткой
Додаткові точки доступу: