
>
664.849.014
Кравченко, М.Хімічний склад кондитерських бобових паст [Текст] / М. Кравченко, Л. Рибчук, М. Перепелиця //
Кравченко, М.
Товари і ринки : міжнар. наук.-практ. журн. - 2020. - N 3. - С. 115-122. - Бібліогр.: с. 120-121. - ISSN 1998-2666.
(Шифр в БД Т279322/2020/3)
Ключові слова: оздоблювальні напівфабрикати -- отделочные полуфабрикаты -- бобова паста -- молочна сироватка суха демінералізована -- молочная сыворотка сухая деминерализованная -- цінність -- ценность -- біологічна цінність -- биологическая ценность -- енергетична цінність -- энергетическая ценность --
Додаткові точки доступу:
Рибчук, Л.
Перепелиця, М.
(Шифр в БД Т279322/2020/3)
УДК | |
664.849.014 |
Ключові слова: оздоблювальні напівфабрикати -- отделочные полуфабрикаты -- бобова паста -- молочна сироватка суха демінералізована -- молочная сыворотка сухая деминерализованная -- цінність -- ценность -- біологічна цінність -- биологическая ценность -- енергетична цінність -- энергетическая ценность --
Додаткові точки доступу:
Рибчук, Л.
Перепелиця, М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|