
>
Влияние воднотепловой обработки семян нута на качество крупы при различных режимах хранения / Е. И. Шутенко [и др.] //
Зернові продукти і комбікорми : науково-виробничий журнал. - 2012. - N 4. - С. 28-31. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД З021376/2012/4)
Ключові слова: воднотепловая обработка -- нут -- крупа -- химический состав -- хранение -- воднотеплова обробка -- нут -- крупа -- хімічний склад -- зберігання --
Анотація:
В статье исследованы влияние воднотепловой обработки семян нута на качество крупы при различных режимах хранения. Показано, что интенсивность окислительных процесов в крупах нутовых (как ферментативного, так и неферментативного характера) зависит от способа подготовки нута к переработке (с использованием или без использования воднотепловой обработки) и условий хранения
У статті досліджено вплив воднотеплової обробки насіння нуту на якість крупи при різних режимах зберігання. Показано, що інтенсивність окислювальних процесів в крупах нутових (як ферментативного, так і неферментативного характеру) залежить від способу підготовки нуту до переробки (з використанням або без використання воднотеплового обробки) і умов зберігання
Додаткові точки доступу:
Шутенко, Е.И.
Евдокимова, Г.И.
Москвина, Н.З.
Шпырко, Т. В.
(Шифр в БД З021376/2012/4)
Ключові слова: воднотепловая обработка -- нут -- крупа -- химический состав -- хранение -- воднотеплова обробка -- нут -- крупа -- хімічний склад -- зберігання --
Анотація:
В статье исследованы влияние воднотепловой обработки семян нута на качество крупы при различных режимах хранения. Показано, что интенсивность окислительных процесов в крупах нутовых (как ферментативного, так и неферментативного характера) зависит от способа подготовки нута к переработке (с использованием или без использования воднотепловой обработки) и условий хранения
У статті досліджено вплив воднотеплової обробки насіння нуту на якість крупи при різних режимах зберігання. Показано, що інтенсивність окислювальних процесів в крупах нутових (як ферментативного, так і неферментативного характеру) залежить від способу підготовки нуту до переробки (з використанням або без використання воднотеплового обробки) і умов зберігання
Додаткові точки доступу:
Шутенко, Е.И.
Евдокимова, Г.И.
Москвина, Н.З.
Шпырко, Т. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|