
>
330
Бойківська, Г. М.Стратегічні напрями реалізації виробничих можливостей переробних підприємств АПК в умовах конкурентного середовища [Текст] / Г. М. Бойківська //
Бойківська, Г. М.
АгроСвіт : інформ.- аналіт. журн. - 2011. - N 4. - С. 34-38. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД А220149/2011/4)
Ключові слова: виробничі можливості -- стратегічні напрями -- конкурентоспроможність -- інновації -- інвестиції -- інфраструктура -- производственные мощности -- стратегические направления -- конкурентоспособность -- инновации -- инфраструктура --
Анотація:
Розроблено основні стратегічні напрями реалізації виробничих можливостей переробних підприємств АПК з метою створення умов для підвищення рівня використання наявного потенціалу підприємств харчової промисловості на основі зростання рівня конкурентоспроможності продукції галузі через впровадження інноваційно-інвестиційної моделі її розвитку на сучасній технологічній базі, забезпечення максимального рівня задоволення споживчих потреб населення регіону та нарощування експортного потенціалу переробної промисловості.
Разработаны основные стратегические направления реализации производственных возможностей перерабатывающих предприятий АПК с целью создания условий для повышения уровня использования имеющегося потенциала предприятий пищевой промышленности на основе роста уровня конкурентоспособности продукции отрасли путем внедрения инновационно-инвестиционной модели ее развития на современной технологической базе, обеспечение максимального уровня удовлетворения потребительских нужд населения региона и наращивание экспортного потенциала перерабатывающей промышленности.
(Шифр в БД А220149/2011/4)
УДК | |
330 |
Ключові слова: виробничі можливості -- стратегічні напрями -- конкурентоспроможність -- інновації -- інвестиції -- інфраструктура -- производственные мощности -- стратегические направления -- конкурентоспособность -- инновации -- инфраструктура --
Анотація:
Розроблено основні стратегічні напрями реалізації виробничих можливостей переробних підприємств АПК з метою створення умов для підвищення рівня використання наявного потенціалу підприємств харчової промисловості на основі зростання рівня конкурентоспроможності продукції галузі через впровадження інноваційно-інвестиційної моделі її розвитку на сучасній технологічній базі, забезпечення максимального рівня задоволення споживчих потреб населення регіону та нарощування експортного потенціалу переробної промисловості.
Разработаны основные стратегические направления реализации производственных возможностей перерабатывающих предприятий АПК с целью создания условий для повышения уровня использования имеющегося потенциала предприятий пищевой промышленности на основе роста уровня конкурентоспособности продукции отрасли путем внедрения инновационно-инвестиционной модели ее развития на современной технологической базе, обеспечение максимального уровня удовлетворения потребительских нужд населения региона и наращивание экспортного потенциала перерабатывающей промышленности.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|