
>
Антипова, Л. В.Возможности использования нута и люпина в производстве аналогов сгущенного молока / Л. В. Антипова, О. И. Преснякова //
Антипова, Л. В.
Хранение и перераб. сельхозсырья. - М. : Пищевая пром-сть, 2008. - N 4.
(Шифр в БД Х775324/2008/4)
Ключові слова: производство молочных продуктов питания -- аналитическая химия -- анализ пищевых продуктов --
Додаткові точки доступу:
Преснякова, О.И.
(Шифр в БД Х775324/2008/4)
Ключові слова: производство молочных продуктов питания -- аналитическая химия -- анализ пищевых продуктов --
Додаткові точки доступу:
Преснякова, О.И.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|