
>
Ячмінь у вітчизняній круп’яній промисловості: перспективи та нові можливості для використання [Текст] / Д. О. Жигунов [и др.] //
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2016. - N 5. - С. 39-41. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х367526/2016/5)
Ключові слова: ячмінь -- ячмень -- крупа перлова -- технологічний процес -- технологический процесс -- круп’яна промисловість -- крупяная промышленность -- особливості переробки -- особенности переработки -- голозерний ячмінь -- голозерный ячмень -- хімічний склад -- химический состав -- скорочення етапів переробки -- сокращение этапов переработки -- продукти функціонального призначення -- продукты функционального назначения --
Анотація:
Розглянуто технології переробки зерна ячменю в крупи перлові та ячні. Проведено їх аналіз та визначено основні недоліки застосування у сучасних умовах. Розглянута можливість використання нових голозерних сортів ячменю у круп’яній промисловості як потенційної сировини для виробництва продуктів функціонального призначення.
Рассмотрены технологии переработки зерна ячменя в крупы перловые и ячневые. Проведен их анализ и определены основные недостатки применения в современных условиях. Рассмотрена возможность использования новых голозерных сортов ячменя в крупяной промышленности как потенциального сырья для производства продуктов функционального назначения.
Додаткові точки доступу:
Жигунов, Д. О.
Соц, С. М.
Кустов, І. О.
Колесніченко, С. В.
(Шифр в БД Х367526/2016/5)
Ключові слова: ячмінь -- ячмень -- крупа перлова -- технологічний процес -- технологический процесс -- круп’яна промисловість -- крупяная промышленность -- особливості переробки -- особенности переработки -- голозерний ячмінь -- голозерный ячмень -- хімічний склад -- химический состав -- скорочення етапів переробки -- сокращение этапов переработки -- продукти функціонального призначення -- продукты функционального назначения --
Анотація:
Розглянуто технології переробки зерна ячменю в крупи перлові та ячні. Проведено їх аналіз та визначено основні недоліки застосування у сучасних умовах. Розглянута можливість використання нових голозерних сортів ячменю у круп’яній промисловості як потенційної сировини для виробництва продуктів функціонального призначення.
Рассмотрены технологии переработки зерна ячменя в крупы перловые и ячневые. Проведен их анализ и определены основные недостатки применения в современных условиях. Рассмотрена возможность использования новых голозерных сортов ячменя в крупяной промышленности как потенциального сырья для производства продуктов функционального назначения.
Додаткові точки доступу:
Жигунов, Д. О.
Соц, С. М.
Кустов, І. О.
Колесніченко, С. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|