635.21:631.563
Комплексна оцінка сортів картоплі вітчизняної селекції на придатність до переробки / Н. І. Войцешина [и др.] //
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - . - N 4. - С. 58-60. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД В014345/2010/4)
УДК
635.21:631.563
631.563

Ключові слова: картоплепродукти -- оцінка якості -- кулінарні властивості --
Анотація:
Наведено комплексну оцінку якості виготовлених картоплепродуктів, кулінарну оцінку бульб досліджуваних сортів вітчизняної селекції. Виділено сорти різних груп стиглості, придатні до переробки.
Приведена комплексная оценка качества изготовленных картофелепродуктов, кулинарная оценка клубней исследуемых сортов отечественной селекции. Выделены сорта разных групп спелости, пригодные для переработки.
Додаткові точки доступу: