>
Тест: хлеб из ржаной и пшеничной муки. Хлебное разнообразие //
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2010. - N 8. - С. 33-36.
(Шифр в БД Х367526/2010/8)
Ключові слова: технология -- тестирование -- маркировка -- упаковка -- лабораторные исследования -- органолептическая оценка --
(Шифр в БД Х367526/2010/8)
Ключові слова: технология -- тестирование -- маркировка -- упаковка -- лабораторные исследования -- органолептическая оценка --
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|