>
Мировой рынок ингредиентов из сыворотки достигнет 13,45 млрд дол. к 2020 г. [Текст] //
Продукты & ингредиенты : науч.-практ. журн. - 2016. - № 3. - С. 13.
(Шифр в БД П474828/2016/3)
Ключові слова: сыворотка -- сиороватка -- протеин -- протеїн -- здоровые продукты -- здорові продукти -- мировой рынок -- світовий ринок --
(Шифр в БД П474828/2016/3)
Ключові слова: сыворотка -- сиороватка -- протеин -- протеїн -- здоровые продукты -- здорові продукти -- мировой рынок -- світовий ринок --
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|