Наукове забезпечення розвитку харчової і переробної промисловості України / В. Хареба //
Харч. і перероб. пром-сть : наук.-виробн. журн. - . - N 2/3. - С. 4-7.
(Шифр в БД Х686004/2009/2/3)
Анотація:
Харчова промисловість України - одна з найбільших та найважливіших галузей промисловості. Вона об’єднує понад 22 тисячі підприємств, на яких торік працювало більше мільйона чоловік. Отож від рівня її розвитку, стабільності функціонування залежать стан економіки, розвиток внутрішнього й зовнішнього ринків, добробут населення та безпека держави. За даними М-ва аграрної політики України, питома вага харчової і переробної промисловості в загальному обсязі реалізованої продукції в Україні за минулий рік становила майже 15 відсотків.