>
Сурай, П.Как улучшить пищевую ценность яиц / П. Сурай //
Сурай, П.
Комбикорма : науч.-техн. журн. . - 2010. - N 6. - С. 95-96. - ISSN 0235-2605.
(Шифр в БД К367144/2010/6)
Ключові слова: производство яиц -- страны ЕС -- химический состав --
(Шифр в БД К367144/2010/6)
Ключові слова: производство яиц -- страны ЕС -- химический состав --
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|