>
Родионова, Н. С.Проектирование аромата рыбных функциональных кулинарных изделий с применением матрицы пьезосенсоров / Н. С. Родионова, Н. П. Зацепилина, Т. А. Кучменко //
Родионова, Н. С.
Пищевая пром-сть : Пищевая пром-сть, 2009. - N 9. - Библиогр. в конце ст.
(Шифр в БД П698712/2009/9)
Додаткові точки доступу:
Зацепилина, Н.П.
Кучменко, Т.А.
(Шифр в БД П698712/2009/9)
Додаткові точки доступу:
Зацепилина, Н.П.
Кучменко, Т.А.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|