
>
663.257.661
Особенности технологии вина типа портвейна из перспективных красных и белых сортов винограда / В. Т. Христюк [и др.] //
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - 2011. - N 10. - С. 65-67. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х775324/2011/10)
Рубрики:
Пищевая промышленность
харчова промисловість
Ключові слова: технология вина -- красные сорта винограда -- белые сорта винограда -- содержание аминокислот -- дубовая щепа -- технологія вина -- червоні сорти винограду -- білі сорти винограду -- вміст амінокислот -- дубова тріска --
Анотація:
Исследованы особенности технологии портвейнов из перспективных красных и белых сортов винограда. Дана органолептическая характеристика полученных портвейнов. Установлено и объяснено положительное влияние внесения в исследуемые крепленые виноматериалы автолизата дрожжей, обработанного электромагнитными полями КНЧ или СВЧ. Показаны экспериментальные результаты и определены оптимальные параметры процесса брожения, тепловой обработки и условия внесения автолизата дрожжей, СВЧ-экстрактов.
Досліджено особливості технології портвейнів з перспективних червоних і білих сортів винограду. Дана органолептична характеристика отриманих портвейнів. Встановлено і пояснено позитивний вплив внесення до досліджуваних кріплених виноматеріалів автолізату дріжджів, обробленого електромагнітними полями КНЧ або НВЧ. Показані експериментальні результати та визначено оптимальні параметри процесу бродіння, теплової обробки і умови внесення автолізату дріжджів, НВЧ-екстрактів.
Додаткові точки доступу:
Христюк, В.Т.
Алексеева, Р.В.
Узун, Л.Н.
Якуба, Ю. Ф.
(Шифр в БД Х775324/2011/10)
УДК | |
663.257.661 |
Рубрики:
Пищевая промышленность
харчова промисловість
Ключові слова: технология вина -- красные сорта винограда -- белые сорта винограда -- содержание аминокислот -- дубовая щепа -- технологія вина -- червоні сорти винограду -- білі сорти винограду -- вміст амінокислот -- дубова тріска --
Анотація:
Исследованы особенности технологии портвейнов из перспективных красных и белых сортов винограда. Дана органолептическая характеристика полученных портвейнов. Установлено и объяснено положительное влияние внесения в исследуемые крепленые виноматериалы автолизата дрожжей, обработанного электромагнитными полями КНЧ или СВЧ. Показаны экспериментальные результаты и определены оптимальные параметры процесса брожения, тепловой обработки и условия внесения автолизата дрожжей, СВЧ-экстрактов.
Досліджено особливості технології портвейнів з перспективних червоних і білих сортів винограду. Дана органолептична характеристика отриманих портвейнів. Встановлено і пояснено позитивний вплив внесення до досліджуваних кріплених виноматеріалів автолізату дріжджів, обробленого електромагнітними полями КНЧ або НВЧ. Показані експериментальні результати та визначено оптимальні параметри процесу бродіння, теплової обробки і умови внесення автолізату дріжджів, НВЧ-екстрактів.
Додаткові точки доступу:
Христюк, В.Т.
Алексеева, Р.В.
Узун, Л.Н.
Якуба, Ю. Ф.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|