
>
Дигаленко, Р.Замораживать модно и можно все! [Текст] / Р. Дигаленко //
Дигаленко, Р.
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2017. - № 5. - С. 22-24.
(Шифр в БД Х279026/2017/5)
Ключові слова: тестовые заготовки -- тістові заготівки -- полуфабрикаты -- напівфабрикати -- заморозка -- кондитерка -- хлеб -- хліб -- венская выпечка -- віденська випічка -- французская кондитерская школа -- французька кондитерська школа --
(Шифр в БД Х279026/2017/5)
Ключові слова: тестовые заготовки -- тістові заготівки -- полуфабрикаты -- напівфабрикати -- заморозка -- кондитерка -- хлеб -- хліб -- венская выпечка -- віденська випічка -- французская кондитерская школа -- французька кондитерська школа --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|