
>
664.664
Дослідження показників якості заквасок спонтанного бродіння з борошна круп’яних культур [Текст] / І. А. Гетьман [и др.] //
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2017. - N10. - С. 45-48. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х367526/2017/10)
Ключові слова: закваски спонтанного бродіння -- закваски спонтанного брожения -- борошно круп’яних культур -- мука крупяных культур -- хімічний склад -- химический состав -- харчові волокна -- пищевые волокна -- показники якості -- показатели качества -- інтенсифікація процесів -- интенсификация профессов -- кислотність -- кислотность -- технологічний процес -- технологический процесс --
Анотація:
Досліджені закваски спонтанного бродіння з кукурудзяного, гречаного, рисового, ячмінного та вівсяного борошна. Описано процес виведення та наведено показники якості отриманих заквасок, досліджено вплив заквасок на титровану та активну кислотність тіста з пшеничного борошна І сорту.
Исследованы закваски спонтанного брожения из кукурузной, гречневой, рисовой, ячменной и овсяной муки. Описан процесс вывода и приведены показатели качества полученных заквасок, исследовано влияние заквасок на титрованную и активную кислотность теста из пшеничной муки I сорта.
Додаткові точки доступу:
Гетьман, І. А.
Михонік, Л. А.
Дробот, В. І.
Семенова, А. Б.
Писарець, О. П.
(Шифр в БД Х367526/2017/10)
УДК | |
664.664 |
Ключові слова: закваски спонтанного бродіння -- закваски спонтанного брожения -- борошно круп’яних культур -- мука крупяных культур -- хімічний склад -- химический состав -- харчові волокна -- пищевые волокна -- показники якості -- показатели качества -- інтенсифікація процесів -- интенсификация профессов -- кислотність -- кислотность -- технологічний процес -- технологический процесс --
Анотація:
Досліджені закваски спонтанного бродіння з кукурудзяного, гречаного, рисового, ячмінного та вівсяного борошна. Описано процес виведення та наведено показники якості отриманих заквасок, досліджено вплив заквасок на титровану та активну кислотність тіста з пшеничного борошна І сорту.
Исследованы закваски спонтанного брожения из кукурузной, гречневой, рисовой, ячменной и овсяной муки. Описан процесс вывода и приведены показатели качества полученных заквасок, исследовано влияние заквасок на титрованную и активную кислотность теста из пшеничной муки I сорта.
Додаткові точки доступу:
Гетьман, І. А.
Михонік, Л. А.
Дробот, В. І.
Семенова, А. Б.
Писарець, О. П.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|